ALS ja elämä

Vakavasta diagnoosista huolimatta, ei se elämä siihen päivään pysähdy

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

ALS ja elämä

Vakavasta diagnoosista huolimatta, ei se elämä siihen päivään pysähdy

Haemme osa-aikaista hanketyöntekijää!

Vuonna 2018 käynnistynyt Uudenmaan Lihastautiyhdistyksen ALS ja elämä -hanke hakee osa-aikaista työntekijää (60% kokonaistyöajasta) hankevastaavan työpariksi. Tehtävä on uusi ja työnkuvaa on mahdollista räätälöidä valitun henkilön vahvuudet ja kiinnostuksenkohteet huomioiden. Työn keskiössä on tuen kehittäminen ALSiin sairastuneille ja heidän läheisilleen. Tukea tarjotaan mm. henkilökohtaisten tapaamisten, vertaisryhmien, tiedon jakamisen ja verkostoyhteistyön kautta. Sosiaali- ja terveysalan koulutuksesta ja vammaistyön kokemuksesta on hyötyä tehtävässä. Kehitämme myös verkossa tapahtuvaa tukea, joten on eduksi, jos sinulla on osaamista verkkovertaistuen menetelmistä. Tärkeimmät valintakriteerit tehtävään ovat kuitenkin motivoitunut asenne ja hyvät kohtaamistaidot.

Työpaikkamme vahvuutena on joustava, ideoille avoin, lämmin ja kannustava ilmapiiri. Yhdistyksessämme on mukavaa olla töissä!

Työpaikalla noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Lopullinen palkka määräytyy hakijan kokemuksen ja keskustelujen kautta räätälöityneen työnkuvan mukaan.

Hanke päättyy joulukuussa 2021. Työpaikka sijaitsee Kumpulassa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti päiväsaikaan arkipäivisin. Etätyömahdollisuus erillisen sopimuksen mukaan. Työhön sisältyy myös matkatyötä pääkaupunkiseudulla ja oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työskentelyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa (10.2. mennessä):

Hankevastaava: Kaisu Lähteenmäki, kaisu.lahteenmaki@uly.fi, puh. 050 4142 209.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse 12.2.2020. mennessä: kaisu.lahteenmaki@uly.fi

Lisätietoa yhdistyksestä: www.uly.fi ja hankkeesta: http://www.uly.fi/als-ja-elama-hanke/