Tapahtumakalenteri

Ellei tapahtuman tiedoissa toisin mainita, voit ilmoittautua tapahtumiin toimistolle:

toimisto@uly.fi

p. 040 833 9430

Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

helmikuu 2019

Mielessä itsenäistyminen ja omaan asuntoon muutto

helmikuu 25 @ 17:30 - 19:30

Nuori tai nuoren vanhempi: Mietityttääkö omaan kotiin muutto? Mihin voisi muuttaa ja mitä vaihtoehtoja on tarjolla? Keskustellaan nuoren itsenäistymisestä ja vanhemmista irtautumisesta. Entä mikä on muuttajan muistilista? Mitä tarkoittaa kun asuu yksin? Tarvitsenkö avustajan? Vieraanamme asumisneuvoja Sanna Väisänen Pääkaupunkiseudun nuorisoasunnot ry:stä sekä kokemusasiantuntijana Venla Räty. Ilmoittaudu mukaan 22.2. mennessä.

Lue lisää »

Apuväline-ilta kommunikaatioon, ympäristön hallintaan ja tietotekniikan käyttöön liittyen

helmikuu 27 @ 17:00 - 19:00

Myyntiedustaja Aura Nurkki Haltija Oy:stä esittelee puhetta tukevia ja korvaavia apuvälineitä, puheenvahvistinta, ympäristön hallintaan liittyviä painikkeita sekä erilaisia vaihtoehtoja miten tietokonetta voi käyttää muutenkin kuin hiirellä ja näppäimistöllä esim. sähkärin joystick-ohjaimella. Ilmoittaudu 25.2. mennessä.

Lue lisää »

Vertaistuki-iltapäivä harvinaista lihassairautta sairastaville to 28.2 klo 13-15.

helmikuu 28 @ 13:00 - 15:00

Vaikka toisella lihassairautta sairastavalla diagnoosi olisi erilainen, saattavat oireet ja kokemukset olla hyvin samanlaisia. Kaikkia lihassairauksia yhdistävä tekijä on harvinaisuus. Juhlitaan yhdessä harvinaissairauksien päivää kokemuksia vaihtaen! Mukana tilaisuudessa Kristiina ja Lihastautiliiton tuore järjestösuunnittelija Jonna Marttinen. Ilmoittaudu 26.2. mennessä.

Lue lisää »

Rock´n Roll!

helmikuu 28 @ 16:30 - 21:00

Bänditoiminnan kevätkausi jatkuu parittomien viikkojen torstaisin 9.5. saakka. Lihasvoimia ei tarvita, koska perinteisten soittimien rinnalla iPadit toimivat soittimina. Hinta kevätkaudelta 90€. Tervetuloa mukaan uudet ja kokeneemmat soittajat! Kysy tarkemmat treeniajat toimistolta!

Lue lisää »

maaliskuu 2019

Tervetuloa matkalle mielen hyvinvoinnin pariin!

maaliskuu 1 @ 13:00 - 15:00

Yhteisesti keskustellen erilaisia näkökulmia omiin mielen voimavaroihin, vahvuuksiin ja taitoihin. Haetaan yhdessä voimia tulevaan kevääseen ja kurkistellaan mistä suunnasta aurinko tänään paistaa. Keskustelua luotsaamassa Kristiina Miettinen. Ilmoittaudu toimistolle 27.2. mennessä.

Lue lisää »

Tule suorittamaan vammaisoikeuksien ajokortti!

maaliskuu 4 @ 17:00 - 19:00

Taas tuli kielteinen päätös! Mihin pykäliin pitää vedota? Miten valitus tehdään? Miten muutoksenhaku käytännössä menee? Mitä teen, kun en pääse pyörätuolilla kampaajalle, ravintolaan tai muuhun liikkeeseen? Vieraanamme OTM Jukka Kumpuvuori. Ilta toteutuu alustusten ja keskustelujen vuorovaikutuksena, joten voit laittaa ilmoittautumisen yhteydessä ennakkokysymyksiä. Ilmoittaudu 27.2. mennessä.

Lue lisää »

ALS-vertaistukitapaaminen

maaliskuu 5 @ 18:00 - 20:00
Uudenmaan lihastautiyhdistys ry, Väinö Auerin katu 10
Helsinki, 00560 Suomi

Jaanan ja Sannan vetämissä illoissa pääset keskustelemaan kaikista sairauteen liittyvistä asioista. Kokoontuminen yhdistyksen toimistolla. Ilmoittautduthan toimistolle viimeistään edellisenä arkipäivänä, tervetuloa mukaan! Voit osallistua tapaamiseen myös Skype-yhteyden kautta. Illat järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Lue lisää »

Leffapäivä Suvilahdessa 9.3 ”Pihalla”

maaliskuu 9 @ 15:00 - 17:30

Teini-ikäinen ja introvertti Miku järjestää tuhoisat kotibileet, joiden seurauksena hänet pakotetaan viettämään loppukesä vanhempiensa kanssa mökillä. Vaikka mökkikesä ei alkuun maistukaan, saa loma nopeasti uuden käänteen kun Miku tapaa samanikäisen ja villin mökkinaapurinsa Eliaksen. Perhe- ja suhdesekoilujen varjossa pojat löytävät itsensä ja toisensa. Kirjoittaja Tom Norrgrannin ja ohjaaja Nils-Erik Ekblomin omasta elämästä inspiroituneet hahmot ja ... Read more

Lue lisää »

Hyvän olon ilta

maaliskuu 11 @ 18:00 - 20:00

Kati Borg-Penttilän vetämissä vertaistuellisissa Hyvän olon illoissa ovet ovat avoinna kaikille ikään tai diagnoosiin katsomatta. Ryhmä tukee arjessa selviytymistä ja taudin kanssa jaksamista. Hyvä olo syntyy vuorovaikutuksesta ja kokemusten jakamisesta. Myös uudet hyvästä olosta nauttivat ovat tervetulleita mukaan! Ilmoittautumiset toimistolle viimeistään edelliseen arkipäivään mennessä.

Lue lisää »

Kirjoittajapiiri

maaliskuu 12 @ 18:00 - 20:00

Piiriin ovat tervetulleet kaikki runoilijat, bloggaajat ja tietokirjailijat ynnä muut tyylilajista riippumatta. Sillä ei myöskään ole väliä, vaikka vasta haaveilet kirjoittamisharrastuksesta tai olet jo julkaissut useita kirjoja. Kirjoittajapiirissä keskustelemme kaikesta kirjoittamiseen liittyvästä, mikä osallistujia kiinnostaa. Inspiraatiosta, kirjoitusprosessista ja mahdollisista apuvälineistä. Voimme myös käydä läpi osallistujien tekstejä. Kirjoittajapiiriä vetää kirjoittamisen opiskelija Venla Räty. Ilmoitathan osallistumisestasi toimistolle ... Read more

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat