Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

Uudenmaan Lihastauti-yhdistys ry

Tapahtumakalenteri

Vallitsevasta tilanteesta johtuen toteutamme tapahtumat ja ryhmätapaamiset osittain etänä. Otamme mielellämme vastaan toiveitanne etätapaamisia koskien. 

Ellei tapahtuman tiedoissa toisin mainita, voit ilmoittautua tapahtumiin toimistolle:

toimisto@uly.fi

p. 040 833 9430

Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Etsi

Tapahtuma Views Navigation

helmikuu 2021

Harvinaismessut 26.–28.2.

helmikuu 26 - maaliskuu 7

Harvinaisteemaiset virtuaalimessut pidetään 26.–28.2., ja Harvinaisten sairauksien päivää vietetään su 28.2. verkossa. Tapahtuma on maksuton ja siihen voi osallistua itselle sopivana ajankohtana. Messujen anti on verkossa vierailtavissa 7.3. saakka. Tarkemmat tiedot päivitetään osoitteeseen bit.ly/Harvinaismessut2021. Messujen tapahtumasivu: https://events.liveto.io/events/harvinaiset-verkosto.

Lue lisää »

maaliskuu 2021

Vertaisryhmä ALSia sairastavien läheisille, etänä

maaliskuu 10 @ 17:00 - 18:00

Tule juttelemaan ja jakamaan ajatuksiasi ALSia sairastavien läheisten etävertaisryhmään ke 10.3. klo 17-18. Ryhmän vetäjinä toimivat ALS ja elämä -hanketyöntekijät Kaisu ja Mari. Ilmoittaudu 9.3. mennessä, toimisto@uly.fi, lähetämme osallistumislinkin sähköpostitse.

Lue lisää »

SMA-ilta etätilaisuus

maaliskuu 10 @ 17:30 - 19:30

Vertaistuellinen ilta SMA-sairastaville. Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Lounais-Suomen Lihastautiyhdistyksen ja SMA-Finlandin kanssa. Illan teema tarkentuu myöhemmin. Ilmoittaudu mukaan pe 5.3. mennessä toimisto@uly.fi.

Lue lisää »

Odotus, lapsen saaminen ja vanhemmuus etätilaisuus

maaliskuu 11 @ 17:00 - 18:00

Oletko lihastautia sairastava vanhempi, isä tai äiti tai haaveiletko vanhemmuudesta? Projektisuunnittelija Annakaisa Suominen kertoo Lihastautiliiton Vastaanottajasta vaikuttajaksi -hankkeen Raskausopas-työryhmän toiminnasta. Tuleva raskausopas on tarkoitettu erityisesti lihastautia sairastavan tueksi ja sen laadinnassa hyödynnetään kokemustietoa. Tervetuloa keskustelemaan vanhemmuudesta ja lapsen odotuksesta sekä niiden mukanaan tuomista haasteista tai ratkaisuista. Ilmoittaudu mukaan ti 9.3. mennessä, toimisto@uly.fi.

Lue lisää »

Kun kipu ottaa valtaa elämässä etätilaisuus

maaliskuu 16 @ 17:30 - 18:45

Tule kuulemaan, olisiko kipusairaanhoitajan työkalupakissa sinulle jotain helpotusta tarjottavana. Vieraanamme kivunhoidon ja lymfaterapian asiantuntija Leena Vallin. Ilmoittaudu mukaan pe 12.3. mennessä, toimisto@uly.fi.

Lue lisää »

Kruunupuiston järjestämät kurssit lihastautia sairastaville etätilaisuus

maaliskuu 17 @ 17:00 - 18:15

Punkaharjulla sijaitseva Kruunupuisto järjestää yksilökuntoutuksen lisäksi myös Kelan ryhmämuotoista kuntoutusta lihassairautta ja/tai -dystrofiaa sairastaville, MG-sairastaville ja ALSia sairastaville. Lisäksi Kruunupuistossa toteutetaan kursseja omaishoitajille parikursseina. Omaishoitajien kursseille hakijan ei tarvitse olla virallinen omaishoitaja. Tilaisuudessa vieraana Kruunupuiston henkilökuntaa. Ilmoittaudu mukaan ma 15.3. mennessä, toimisto@uly.fi.

Lue lisää »

Tietoa autoilun apuvälineistä etätilaisuus

maaliskuu 18 @ 17:00 - 18:30

Jorma Lehmus ja Jussi Friberg esittelevät autoilun apuvälineitä ja vastaavat kysymyksiin erilaisista apuvälineratkaisuista. Ilmoittaudu mukaan ti 16.3. mennessä toimisto@uly.fi ja lähetämme osallistumislinkin sähköpostilla.

Lue lisää »

HMSN-sairastaville vertaistuellinen etätilaisuus

maaliskuu 23 @ 15:00 - 17:00

Aiheena sairauden oireiden kulku, hoito ja kuntoutus. Vieraanamme fysioterapeutti Kristiina Rantakaisla Lihastautiliitosta. Ilmoittaudu pe 19.3. mennessä toimisto@uly.fi.

Lue lisää »

ALS ja fysioterapia

maaliskuu 23 @ 17:30 - 19:00

Lihastautiliiton fysioterapeutit kertovat ALSia sairastavan fysioterapiasta ja näyttävät konkreettisia harjoitteita, joita on mahdollista tehdä myös kotona. Tilaisuudessa on aikaa myös yhteiselle keskustelulle ja kokemusten jakamiselle.  Tilaisuus järjestetään etänä, ilmoittautumiset: toimisto@uly.fi. Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää »

Ryhmächat ALSia sairastaville

maaliskuu 24 @ 15:00 - 16:00

Ke 24.3.2021 klo 15-16 ALS ja elämä -hanke järjestää ryhmächatteja ALSiin sairastuneille Tukinet -palvelussa. Keskustelu käydään anonyymisti ja kokonaan kirjoittaen, joten esimerkiksi puheentuottamisen haasteet eivät ole este osallistumiselle. Osallistua voi helposti joko tietokoneella tai älypuhelimella. Ohjaajina toimivat yhdistyksen työntekijät. Chattiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, linkki chattiin on auki Tukinetin sivuilla chatin aukioloaikana. Liity mukaan tästä: ... Read more

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat
Skip to content