Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

Uudenmaan Lihastauti-yhdistys ry

Tapahtumakalenteri

Vallitsevasta tilanteesta johtuen toteutamme tapahtumat ja ryhmätapaamiset etäyhteyden kautta. Järjestämme mm. Etänä yhdessä -ryhmiä viikottain ja otamme mielellämme vastaan toiveitanne etätapaamisia koskien. 

Ellei tapahtuman tiedoissa toisin mainita, voit ilmoittautua tapahtumiin toimistolle:

toimisto@uly.fi

p. 040 833 9430

Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Etsi

Tapahtuma Views Navigation

syyskuu 2020

Hallituksen sääntömääräinen kevät- ja syyskokous

23 syyskuun @ 17:00 - 19:00

Ulyn toimistolla, os. Väinö Auerin katu 10. Kokoukseen voi osallistua myös Teams-etäyhteydellä. Maaliskuun kevätkokous jouduttiin peruuttamaan koronaepidemian vuoksi. Suomen hallitus teki lakiuudistuksen, jonka perusteella sääntömääräiset kokoukset voidaan poikkeusolojen vuoksi myöhentää pidettäväksi 30.9. saakka. Ulyn hallitus teki tämän lisäksi päätöksen, että kevät- ja syyskokous yhdistetään ja niihin voi halutessaan osallistua myös etäyhteydellä. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset syys- ... Read more

Lue lisää »

Puhetta parisuhteesta +60-vuotiaille

28 syyskuun @ 15:00 - 16:30

Miten ikääntyminen on vaikuttanut omaan parisuhteeseenne? Muuttuuko läheisyys? Mitä parisuhteessa tapahtuu, jos puoliso tarvitsee enemmän apua tai perheessä on usein ulkopuolinen avustaja? Näistä asioista puhetta luotsaamassa Raila Riikonen ja opiskelijat Samu Niemeläinen ja Oliver Lindqvist. Tilaisuus järjestetään yhdistyksen toimistolla. Ilmoittaudu mukaan 24.9. mennessä.

Lue lisää »

Voimaa musiikista -etäryhmä

29 syyskuun @ 17:30 - 19:00

On taas aika kuunnella toistemme lempikappaleita ja kuulla tarinoita niiden takana! Ilmoittaudu toimisto@uly.fi viimeistään kaksi tuntia ennen ja kerro samalla parin suosikkiteoksesi nimet, niin lisäämme ne soittolistalle. Linkki ryhmään tulee sähköpostissa.

Lue lisää »

lokakuu 2020

Opastettu kierros Kiasmassa Hullu Rakkaus -näyttelyyn

1 lokakuun @ 17:00 - 18:30
Mannerheimin aukio 2, Helsinki

Helsinkiläinen Seppo Fränti on kerännyt taidetta 40 vuoden ajan. Vuonna 2017 hän lahjoitti mittavan kokoelmansa Kiasmalle. Kokoelma keskittyy Suomalaiseen nykytaiteeseen ja sen pääpaino on maalaustaiteessa. Kokoelmaan kuuluu paljon teoksia nuorilta ja vastavalmistuneilta taiteilijoilta, joiden uraa Fränti on ollut auttamassa alkuun. Lippujen hinnat 15/13€ (avustaja maksutta), alle 18-vuotiaat maksutta. Museokortti käy. Uly tarjoaa opastuksen. Ilmoittautuminen 23.9. ... Read more

Lue lisää »

ALS-vertaistukitapaaminen osittain etänä

6 lokakuun @ 14:00 - 15:00

ALS-vertaistukiryhmän kokoontumiset toteutetaan 6.10., 3.11. ja 1.12. klo 14–15. Seuraava tapaaminen 6.10. järjestetään ns. hybridiryhmänä, eli tapaamiseen voi osallistua joko etänä tai tulla paikan päälle toimistolle. Ryhmässä pääset keskustelemaan kaikista sairauteen liittyvistä asioista. Syyskauden ilmoittautumiset toimistolle viimeistään edellisenä päivänä. Ilmoita samalla tuletko toimistolle vai osallistutko etänä. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää »

Tutustumiskäynti Suomen Apu-Tuotteella Järvenpäässä

7 lokakuun @ 15:30 - 17:30
Suomen Apu-Tuote, Järvipuistonkatu 18
Järvenpää,

Suomen Apu-Tuote Oy maahantuo ja markkinoi esteettömyyttä lisääviä tuotteita ja apuvälineitä. Valikoimiin kuuluvat mm. kynnysluiskat, nousutuet, säädettävät keittiön tasot ja kaapit ja kylpyhuoneen esteetön suihkukaappi. Ilmoittaudu mukaan 5.10. mennessä. Os.  Järvipuistonkatu 18.

Lue lisää »

Vantaan hyvinvointimessut PERUTTU

10 lokakuun @ 10:00 - 16:00

Vuoden 2020 Hyvinvointimessut on peruutettu koronapandemian vuoksi. Vuoden 2021 messujen alustava ajankohta on lauantai 9.10.2021.

Lue lisää »

Vertaistuki-ilta tibiaalista lihasdystrofiaa sairastaville

12 lokakuun @ 17:00 - 19:00

Koronatilanteen salliessa tilaisuus järjestetään toimistolla, mutta siihen on mahdollista osallistua myös etänä Teams-yhteydellä. Ilmoita osallistumisestasi 8.10. mennessä ja kerro samalla, tuletko paikalle vai osallistutko etänä.

Lue lisää »

Tukea ja tietoa liikkumisen apuvälineistä

22 lokakuun @ 14:30 - 19:00
Keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4
Helsinki,

Invalidiliiton TuleApu-hankkeen järjestämässä tilaisuudessa on tarjolla täsmätietoa liikkumisen apuvälineiden ergonomisesta käytöstä. Esityksen avulla opit ottamaan kaiken hyödyn irti kyynärsauvoista, rollaattorista ja manuaalipyörätuolista. Lisäksi vinkkejä liikkumisen apuvälineen käyttäjän avustajalle. Tilaisuudet järjestetään klo 14.30–16.30 sekä klo 17–19. Paikka: Keskustakirjasto Oodi, Maijansali, Töölönlahdenkatu 4, Helsinki.

Lue lisää »

ALS ja elämä: Tietoa sairaudesta ja tuesta -aamupäiväseminaari

24 lokakuun @ 10:00 - 13:00

Tarkka aika päivitetään hankkeen internet-sivustolle http://www.uly.fi/als-ja-elama-hanke/ Asiantuntijoina neurologian erikoislääkäri Hannu Laaksovirta ja kuntoutusohjaaja Niina Urho, HUS Meilahti. Tilaisuus järjestetään ensisijaisesti etänä sekä paikan päällä Kulttuuritalolla, mikäli tämä on vallitsevassa koronatilanteessa turvallista.  

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat
Skip to content