Tapahtumakalenteri

Ellei tapahtuman tiedoissa toisin mainita, voit ilmoittautua tapahtumiin toimistolle:

toimisto@uly.fi

p. 040 833 9430

Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

huhtikuu 2019

TERVETULOA MATKALLE MIELEN HYVIN VOINNIN PARIIN

huhtikuu 26 @ 13:00 - 15:00
Yhdistyksen toimisto, Väinö Auerin katu 10
Helsinki, 560 Suomi

Yhteisesti keskustellen erilaisia näkökulmia omiin mielen voimavaroihin, vahvuuksiin ja taitoihin. Haetaan yhdessä voimia tulevaan kesään ja kurkistellaan mistä suunnasta aurinko tänään paistaa. Keskustelua luotsaamassa Kristiina Miettinen. Ilmoittaudu toimistolle 24.4. mennessä.

Lue lisää »

HARVINAISPERHEIDEN VAPPUKARKELOT os. Pakarituvantie 4, Malminkartano (Helsinki).

huhtikuu 27 @ 12:00 - 16:00

Kaikki lihastaudit kuuluvat harvinaisiin sairauksiin, joten tervetuloa hassuttelemaan ja puuhastelemaan yhdessä vappuisissa tunnelmissa! Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Invalidiliiton Harvinaiset-yksikön ja Mahdollisuus Lapselle ry:n kanssa. Ulyn järjestökoordinaattori Kristiina mukana karkeloimassa. Halutessasi voit pukeutua vappu-teeman mukaisesti! Ilmoita perheesi mukaan 23.4. mennessä ja kerro samalla mahdolliset erityisruokavaliot.

Lue lisää »

KIRJOITTAJAPIIRI

huhtikuu 29 @ 18:00 - 20:00

Piiriin ovat tervetulleet kaikki runoilijat, bloggaajat ja tietokirjailijat ynnä muut tyylilajista riippumatta. Sillä ei myöskään ole väliä, vaikka vasta haaveilet kirjoittamisharrastuksesta tai olet jo julkaissut useita kirjoja. Kirjoittajapiirissä keskustelemme kaikesta kirjoittamiseen liittyvästä, mikä osallistujia kiinnostaa. Inspiraatiosta, kirjoitusprosessista ja mahdollisista apuvälineistä. Voimme myös käydä läpi osallistujien tekstejä. Kirjoittajapiiriä vetää kirjoittamisen opiskelija Venla Räty. Ilmoitathan osallistumisestasi toimistolle ... Read more

Lue lisää »

toukokuu 2019

ELÄMÄÄ ALSin KANSSA KEVÄTSEMINAARI

toukokuu 4 @ 10:00 - 13:00

Ravintola Hima&Sali Kaapelitehdas, os. Tallbergintie 1 C, Helsinki. Seminaarin aiheina ravitsemus ja (hengitys)fysioterapia. Pyydä tarkempi ohjelma toimistolta. Ilmoittautuminen 26.4. mennessä.

Lue lisää »

ALS-vertaistukitapaaminen 7.5 klo 14:30 Konalan Toimivassa Kodissa os. Ruosilantie 11.

toukokuu 7 @ 14:30 - 16:00

Jaanan ja Sannan vetämissä illoissa pääset keskustelemaan kaikista sairauteen liittyvistä asioista. Ilmoittautduthan toimistolle viimeistään edellisenä arkipäivänä, tervetuloa mukaan! Voit osallistua tapaamiseen myös Skype-yhteyden kautta. Illat järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Vertaistukiryhmä kokoontuu 7.5 Konalan Toimivassa Kodissa os. Ruosilantie 11.

Lue lisää »

KEVÄTRISTEILY TALLINNAAN

toukokuu 8

Viking XPRS- laiva lähtee Katajanokan terminaalista (Katajanokanlaituri 8) ke 8.5  klo 10.30. Menomatkalla kahvitellaan yhdessä kokoustiloissa ja sen jälkeen nautitaan laivan muusta tarjonnasta. Paluu Helsinkiin lähtee klo 17. Paluumatkalla illallinen laivan seisovassa pöydässä. Mukaan passi tai kuvallinen henkilökortti. Hinta 50€/hlö + avustaja 20€. Hinta sisältää matkaliput, ruokailut ja yhteishytit. Sitovat ilmoittautumiset toimistolle viimeistään 3.4. Kerro ilmoittautuessasi ... Read more

Lue lisää »

LUOVAN LÄSNÄOLON KURSSI

toukokuu 8 @ 14:00 - 15:30
Yhdistyksen toimisto, Väinö Auerin katu 10
Helsinki, 560 Suomi

Tule mukaan voimaantumaan ja rentoutumaan luovan läsnäolon kurssille. Ryhmä kokoontuu toimistolla ke 10.4. klo 14-15.30, 24.4. klo 15.30-17 ja 8.5. klo 14-15.30. Tutustumme erilaisiin läsnäoloharjoituksiin tanssien, liikkuen, hengittäen ja rentoutuen. Herättelemme aistejamme ja etenemme rauhassa ryhmän toiveiden mukaan. Ryhmä soveltuu kaikille lihastautia sairastaville ja avustajat voivat halutessaan osallistua ryhmään (maksutta). Et tarvitse aiempaa kokemusta osallistuaksesi. ... Read more

Lue lisää »

Rock’n Roll!

toukokuu 9 @ 16:30 - 20:00

Bänditoiminnan kevätkausi jatkuu parittomien viikkojen torstaisin 9.5. saakka. Lihasvoimia ei tarvita, koska perinteisten soittimien rinnalla iPadit toimivat soittimina. Hinta kevätkaudelta 90€. Tervetuloa mukaan uudet ja kokeneemmat soittajat! Kysy tarkemmat treeniajat toimistolta!

Lue lisää »

ÄITIENPÄIVÄKONSERTTI MYYRMÄEN KIRKOSSA

toukokuu 12 @ 17:00 - 18:30

Jari Niemelän klubiorkesteri soittaa Wieniläis- ja operettimusiikkia äitienpäivän kunniaksi. Myyrmäen Virtakirkko Os. Rajatorpantie 8, Vantaa. Ohjelmamaksu 10€ ja kahvibuffetti Ulyn toiminnan tukemiseksi.

Lue lisää »

HYVÄN OLON ILTA

toukokuu 13 @ 18:00 - 20:00
Yhdistyksen toimisto, Väinö Auerin katu 10
Helsinki, 560 Suomi

Kati Borg-Penttilän vetämissä vertaistuellisissa Hyvän olon illoissa ovet ovat avoinna kaikille ikään tai diagnoosiin katsomatta. Ryhmä tukee arjessa selviytymistä ja taudin kanssa jaksamista. Hyvä olo syntyy vuorovaikutuksesta ja kokemusten jakamisesta. Myös uudet hyvästä olosta nauttivat ovat tervetulleita mukaan! Ilmoittautumiset toimistolle viimeistään edelliseen arkipäivään mennessä.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat