Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

Uudenmaan Lihastauti-yhdistys ry

Tapahtumakalenteri

Vallitsevasta tilanteesta johtuen toteutamme tapahtumat ja ryhmätapaamiset osittain etänä. Otamme mielellämme vastaan toiveitanne etätapaamisia koskien. 

Ellei tapahtuman tiedoissa toisin mainita, voit ilmoittautua tapahtumiin toimistolle:

toimisto@uly.fi

p. 040 833 9430

Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Etsi

Tapahtuma Views Navigation

marraskuu 2020

ALS-vertaistukitapaaminen

3 marraskuun @ 14:00 - 15:00

Tällä hetkellä emme kokoonnu toimistolla, vaan pidämme kokoontumiset etäyhteyden avulla päiväsaikaan. Tervetuloa mukaan! Linkki etätapaamiseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla. Marraskuun tapaaminen on 3.11. klo 14:00-15:00. Ilmoittautumiset toimisto@uly.fi viimeistään edellisenä arkipäivänä.

Lue lisää »

Voimaa musiikista -etäryhmä, Elokuvamusiikin suosikkeja

4 marraskuun @ 13:00 - 14:30

Tällä kertaa kuuntelemme elokuva- ja tv-sarjojen musiikkia eri ajoilta. Kerro ilmoittautuessasi, mitä filmimusiikkia haluaisit kuulla, niin lisäämme sen levylautaselle. Ilmoittaudu osallistumaan toimisto@uly.fi viimeistään 2.11., ja saat osallistumislinkin ryhmään sähköpostitse.

Lue lisää »

Laki-ilta edunvalvonnasta ja edunvalvontavaltuutuksesta

5 marraskuun @ 17:00 - 19:00

Tilaisuus järjestetään osoitteessa Ratamestarinkatu 7 A, 1 krs (Itä-Pasila, Helsinki) yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Omaiset ja läheiset ry:n kanssa. Asiantuntijana OTM, tiiminvetäjä Katja Riekki HOK-Elannon Lakipalvelusta. Ilmoittautumiset tilaisuuteen toimisto@uly.fi, 2.11. mennessä.

Lue lisää »

Tukinetin ryhmächat ALSiin sairastuneille

11 marraskuun @ 15:00 - 16:00

Ke 11.11.klo 15-16 Chat ALSiin sairastuneille. ALS ja elämä -hanke järjestää ryhmächatteja ALSiin sairastuneille Tukinet -palvelussa. Keskustelu käydään anonyymisti ja kokonaan kirjoittaen, joten esimerkiksi puheentuottamisen haasteet eivät ole este osallistumiselle. Osallistua voi helposti joko tietokoneella tai älypuhelimella. Ohjaajina toimivat Ulyn työntekijät. Chattiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, linkki chattiin on auki Tukinetin sivuilla chatin aukioloaikana. Linkki ... Read more

Lue lisää »

Vertaistuki-ilta teemalla ”Näköpiirissä vähemmän lihasvoimaa, kuinka minulle sitten kävi?”

11 marraskuun @ 17:30 - 19:00

Lihastautia sairastava kokemustoimija Anna Nyström kertoo oman tarinansa elämästään lihastaudin kanssa. Vertaistuellisessa illassa jaetaan vapaamuotoisesti keskustellen osallistujien kokemuksia lihassairauden diagnoosin saamisesta ja sairauden kanssa elämisestä. Koronatilanteen salliessa tilaisuus toteutetaan yhdistyksen toimistolla, jossa on mahdollisuus käyttää maskeja ja/tai visiiriä. Varaudumme myös toteuttamaan tilaisuuden etänä. Ilmoittaudu ma 9.11. mennessä toimisto@uly.fi.

Lue lisää »

Uudenmaan Marttojen etäluento kodin siivouksesta

12 marraskuun @ 17:00 - 18:00

Nurkat puhtaaksi, joulu on tulossa… vai miten se menikään?! Uudenmaan Marttojen webinaarissa saat tietoa ekologisesta siivouksesta pienellä pikkujoulun vivahteella. Ilmoittaudu mukaan 9.11. mennessä toimisto@uly.fi, niin lähetämme osallistumislinkin lähempänä ajankohtaa. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Espin ry:n kanssa.

Lue lisää »

Tukinetin ryhmächat ALSia sairastavan läheisille

12 marraskuun @ 17:30 - 18:30

To 12.11. klo 17:30-18:30 chat ALSiin sairastuneen läheisille. ALS ja elämä -hanke järjestää ryhmächatteja ALSiin sairastuneille ja heidän läheisilleen Tukinet -palvelussa. Keskustelu käydään anonyymisti ja kokonaan kirjoittaen, joten esimerkiksi puheentuottamisen haasteet eivät ole este osallistumiselle. Osallistua voi helposti joko tietokoneella tai älypuhelimella. Ohjaajina toimivat Ulyn työntekijät. Chattiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, linkki chattiin on auki ... Read more

Lue lisää »

Respecta esittelee etätilaisuutena apuvälineitä arjen tukena

17 marraskuun @ 14:30 - 16:00

Esitys sisältää arjen apuvälineiden, Respectan palveluiden ja myymälän tuotevalikoiman esittelyä. Ilmoittaudu mukaan 13.11. mennessä toimisto@uly.fi.

Lue lisää »

Kuntoutuskeskus Kankaanpää esittäytyy -etätilaisuus

19 marraskuun @ 17:00 - 18:30

Kuntoutuskeskusten toiminta pyörii korona-aikanakin! Kuntoutuksen ohjaaja Seija Noppari Kankaanpään kuntoutuskeskuksesta tulee kertomaan heidän palvelutarjonnastaan lihastautia sairastaville. Ilmoittaudu mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan 16.11. mennessä ja saat osallistumislinkin sähköpostitse.

Lue lisää »

Vaikuttavaa, vaan ei turhan vakavaa! -etätilaisuus Maskusta

26 marraskuun @ 17:00 - 18:15

Kuntoutuskeskusten toiminta pyörii korona-aikanakin! Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan mitä Maskun neurologinen kuntoutuskeskus tarjoaa lihastautia sairastaville. Vieraana kuntoutussuunnittelija Anne Huuskonen. Ilmoittaudu mukaan 24.11. mennessä.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat
Skip to content