Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

Uudenmaan Lihastauti-yhdistys ry

Tapahtumakalenteri

Vallitsevasta tilanteesta johtuen toteutamme tapahtumat ja ryhmätapaamiset osittain etänä. Otamme mielellämme vastaan toiveitanne etätapaamisia koskien. 

Ellei tapahtuman tiedoissa toisin mainita, voit ilmoittautua tapahtumiin toimistolle:

toimisto@uly.fi

p. 040 833 9430

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Leffapäivä Suvilahdessa 9.3 ”Pihalla”

09/03/2019 @ 15:00 - 17:30

Teini-ikäinen ja introvertti Miku järjestää tuhoisat kotibileet, joiden seurauksena hänet pakotetaan viettämään loppukesä vanhempiensa kanssa mökillä. Vaikka mökkikesä ei alkuun maistukaan, saa loma nopeasti uuden käänteen kun Miku tapaa samanikäisen ja villin mökkinaapurinsa Eliaksen. Perhe- ja suhdesekoilujen varjossa pojat löytävät itsensä ja toisensa.

Kirjoittaja Tom Norrgrannin ja ohjaaja Nils-Erik Ekblomin omasta elämästä inspiroituneet hahmot ja tapahtumat herättää taidokkaasti eloon näyttelijät Mikkoa Kauppila, Sykkeestä ja Uudesta Päivästä tuttu Valtteri Lehtinen ja suuri ensemble suomen teatteri- ja elokuva-skenen nousevia tähtiä kuten Sanna Majuri, Sami Huhtala, Amanda Virolainen, Juho Keskitalo ja Mirja Oksanen. Pihalla sai ensi-iltansa maailman suurimmalla Queer-elokuvafestivaalilla FrameLinessa San Franciscossa ja on sen jälkeen kiertänyt ympäri maailmaa Euroopasta Etelä-Amerikkaan sekä Hong Kongista Australiaan.

Elokuvan ohjaaja Nisse Ekblom on paikalla vastaamassa kysymyksiin ja kertomassa elokuvan tuotannosta. Leffalippu 5€, avustaja maksutta. Paikalla ostettavissa leffaherkkuja. Leffa-tuotto yhdistyksen toiminnan hyväksi. Lippuja etukäteen toimistolta tai ovelta. Ilmoittautuminen 6.3. mennessä.

Osoite: Kaasutehtaankatu 1 (Helsinki), rakennus 11 (valvomo).

Tiedot

Päivämäärä:
09/03/2019
Aika:
15:00 - 17:30
Skip to content