Tapahtumakalenteri

Ellei tapahtuman tiedoissa toisin mainita, voit ilmoittautua tapahtumiin toimistolle:

toimisto@uly.fi

p. 040 833 9430

Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

toukokuu 2019

ALS-läheisten vertaistukitapaaminen

toukokuu 21 @ 18:00 - 20:00
Uudenmaan lihastautiyhdistys ry, Väinö Auerin katu 10
Helsinki, 560 Suomi

ALS-läheisten vertaistukitapaamisiin ovat tervetulleita ALSia sairastavien henkilöiden omaiset ja ystävät. Illassa keskustellaan aiheista, jotka koskettavat sairastuneen lähipiiriä. Iltojen vetäjänä toimii sh, työnohjaaja Anneli Alanne ja ne järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Lue lisää »

KIRJOITTAJAPIIRI

toukokuu 23 @ 18:00 - 20:00

Piiriin ovat tervetulleet kaikki runoilijat, bloggaajat ja tietokirjailijat ynnä muut tyylilajista riippumatta. Sillä ei myöskään ole väliä, vaikka vasta haaveilet kirjoittamisharrastuksesta tai olet jo julkaissut useita kirjoja. Kirjoittajapiirissä keskustelemme kaikesta kirjoittamiseen liittyvästä, mikä osallistujia kiinnostaa. Inspiraatiosta, kirjoitusprosessista ja mahdollisista apuvälineistä. Voimme myös käydä läpi osallistujien tekstejä. Kirjoittajapiiriä vetää kirjoittamisen opiskelija Venla Räty. Ilmoitathan osallistumisestasi toimistolle ... Read more

Lue lisää »

kesäkuu 2019

ALS-VERTAISTUKITAPAAMINEN

kesäkuu 4 @ 18:00 - 20:00

Jaanan ja Sannan vetämissä illoissa pääset keskustelemaan kaikista sairauteen liittyvistä asioista. Kokoontuminen yhdistyksen toimistolla. Ilmoittautduthan toimistolle viimeistään edellisenä arkipäivänä, tervetuloa mukaan! Voit osallistua tapaamiseen myös Skype-yhteyden kautta. Illat järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Lue lisää »

Kesäkauden avajaiset HEVOSSALMESSA

kesäkuu 6 @ 17:00 - 20:00
Hevossalmen lomakylä, Vuorilahdentie 7
Helsinki, 870
+ Google Map

Perinteinen kesäkauden avaus järjestetään Hevossalmessa, Vuorilahdentie 7, Helsinki (Laajasalo). Grillausta merimaisemissa hyvässä seurassa! Käytössämme on pieni takkahuone ja terassi, mutta pääasiassa ollaan ulkona, joten muista säänmukainen pukeutuminen: meri ja mereltä puhaltava tuuli on kylmä vielä kesäkuussa!  Ilmoittaudu 3.6. mennessä ja kerro samalla mahdollinen erityisruokavaliosi.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat