Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

Uudenmaan Lihastauti-yhdistys ry

Tapahtumakalenteri

Vallitsevasta tilanteesta johtuen toteutamme tapahtumat ja ryhmätapaamiset etäyhteyden kautta. Järjestämme mm. Etänä yhdessä -ryhmiä viikottain ja otamme mielellämme vastaan toiveitanne etätapaamisia koskien. 

Ellei tapahtuman tiedoissa toisin mainita, voit ilmoittautua tapahtumiin toimistolle:

toimisto@uly.fi

p. 040 833 9430

Ladataan Tapahtumat

Menneet Tapahtumat

Tapahtumat Etsi

Tapahtuma Views Navigation

elokuu 2020

Kuusijärvi pe 21.8. klo 12

21 elokuun @ 12:00 - 15:00

Perjantaina 21.8. tapaamme Vantaan Kuusijärven ulkoilualueella säävarauksella. Voit pakata reppuusi eväät tai syödä kahvilaravintola Cafe Kuusijärvessä. Ravintolassa on invavessa. Parkkipaikkoja on hyvin, ja taksit pääsevät ajamaan kahvilan eteen. Kokoonnumme kahvilan pääovella klo 12, osoite Kuusijärventie 3, 01260 Vantaa. Ilmoittaudu to 20.8. mennessä toimisto@uly.fi tai 040 833 9430.

Lue lisää »

Miniseminaari: ALS ja parisuhde, etätilaisuus

24 elokuun @ 16:30 - 18:30

ALSiin sairastuneille ja läheisille suunnattu etätilaisuus. Asiantuntija-alustuksen jälkeen tilaa vapaalle keskustelulle. Alustajina perheterapeutti Olli Rauhala ja seksuaaliterapeutti Fanni Kevätniemi. Tilaisuus järjestetään Teamsin kautta, ilmoittautumiset toimisto@uly.fi.  

Lue lisää »

Vierailijana Minna Pyykkö ke 26.8. klo 17–18

26 elokuun @ 17:00 - 18:00

YLEn luonto-ohjelmista tuttu luontotoimittaja Minna Pyykkö kertoo etäryhmässä siitä, mikä häntä Suomen luonnossa innostaa, ja esittelee taidekirjaansa Kuulin allien laulavan. Keskustelemme myös omista luontoelämyksistämme ja jaamme vinkkejä esteettömistä retkikohteista. Ilmoittaudu toimisto@uly.fi viimeistään kaksi tuntia ennen, niin saat linkin sähköpostissa.

Lue lisää »

syyskuu 2020

ALS-vertaistukitapaaminen 1.9. klo 14:00-15:00 etänä

1 syyskuun @ 14:00 - 15:00

Tällä hetkellä emme kokoonnu toimistolla, vaan pidämme kokoontumiset etäyhteyden avulla päiväsaikaan. Tervetuloa mukaan! Linkki etätapaamiseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla. Syyskuun tapaaminen on 1.9. klo 14:00-15:00. Ilmoittautumiset Kaisu Lähteenmäelle 050 4142209, kaisu.lahteenmaki@uly.fi viimeistään edellisenä arkipäivänä.

Lue lisää »

Ulkoilua Sipoonkorvessa

11 syyskuun @ 12:00 - 14:00

Tutustutaan yhdessä Sipoonkorven uuteen, esteettömään luontoreittiin! Reitti kulkee Storträskin rannalle, jossa on esteetön keittokatos ja inva-wc. Reitin varrelle on sijoitettu penkkejä n. 200 metrin välein. Luvassa makkaranpaistoa ja rentoa oleskelua kauniissa maisemissa. Kokoonnutaan Tasakalliontien pysäköintipaikan vieressä klo 12. Tilaa paluukyyti omien toiveidesi mukaan ja huomioi sään mukainen varustus. Ilmoittaudu 9.9. mennessä. HUOM! Säävaraus!

Lue lisää »

Tukinetin ryhmächat ALSiin sairastuneille

16 syyskuun @ 15:00 - 16:30

ALS ja elämä -hanke järjestää ryhmächatteja ALSiin sairastuneille Tukinet -palvelussa. Chatissä on asiantuntijana osallistujien kysymyksiin vastaamassa ravitsemusterapeutti Sini Lähteenmäki (HUS). Keskustelu käydään anonyymisti ja kokonaan kirjoittaen, joten esimerkiksi puheentuottamisen haasteet eivät ole este osallistumiselle. Osallistua voi helposti joko tietokoneella tai älypuhelimella. Ohjaajina toimivat hankkeen työntekijät ja Mieli ry:n työntekijä. Chattiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, linkki ... Read more

Lue lisää »

Iltapäivä toimistolla/etänä

16 syyskuun @ 15:00 - 16:30

Vapaamuotoisessa keskusteluryhmässä kokeilemme jotakin uutta: ryhmään voi osallistua niin tulemalla paikan päälle toimistolle kuin avaamalla Teams-etäyhteyden kotisohvalla. Tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset toimistolle 15.9. mennessä. Kerro samalla, miten osallistut tapaamiseen.

Lue lisää »

Tukinetin ryhmächat ALSia sairastavan läheisille

17 syyskuun @ 17:30 - 19:00

ALS ja elämä -hanke järjestää ryhmächatteja ALSiin sairastuneen läheisille Tukinet -palvelussa. Keskustelu käydään kirjoittaen anonyymisti ja sitä ohjaavat hankkeen työntekijät ja Mieli ry:n työntekijä. Osallistua voi helposti joko tietokoneella tai älypuhelimellä. Chattiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, linkki chattiin on auki Tukinetin sivuilla chatin aukioloaikana. Linkki tukinettiin https://tukinet.net/teemat/als-ja-elama/ryhmachatit/ Lisätietoja chatista: http://www.uly.fi/news/tervetuloa-keskustelemaan-kirjoittaen-als-ja-elama-ryhmachatissa-tukinetissa/

Lue lisää »

Tietoa omaishoitajuudesta

21 syyskuun @ 17:00 - 18:15

Tarvitseeko jäädä pois töistä, jos alan omaishoitajaksi? Kuka voi olla omaishoitaja? Mitä omaishoitajuus merkitsee meidän perheessämme? Mistä omaishoitaja saa tukea jaksamiseen? Aiheesta alustamassa ja kysymyksiin vastaamassa omaistoiminnan kehittäjä Soili Hyvärinen Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry:stä. Tilaisuus järjestetään Teams-etätilaisuutena, mutta voit halutessasi osallistua tilaisuuteen toimistolta käsin. Ilmoittaudu 17.9. mennessä ja kerro, osallistutko etänä vai tuletko toimistolle.

Lue lisää »

Hallituksen sääntömääräinen kevät- ja syyskokous

23 syyskuun @ 17:00 - 19:00

Ulyn toimistolla, os. Väinö Auerin katu 10. Kokoukseen voi osallistua myös Teams-etäyhteydellä. Maaliskuun kevätkokous jouduttiin peruuttamaan koronaepidemian vuoksi. Suomen hallitus teki lakiuudistuksen, jonka perusteella sääntömääräiset kokoukset voidaan poikkeusolojen vuoksi myöhentää pidettäväksi 30.9. saakka. Ulyn hallitus teki tämän lisäksi päätöksen, että kevät- ja syyskokous yhdistetään ja niihin voi halutessaan osallistua myös etäyhteydellä. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset syys- ... Read more

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat
Skip to content