Tapahtumakalenteri

Ellei tapahtuman tiedoissa toisin mainita, voit ilmoittautua tapahtumiin toimistolle:

toimisto@uly.fi

p. 040 833 9430

Ladataan Tapahtumat

Menneet Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

tammikuu 2019

Rock´n Roll!

tammikuu 17 @ 16:30 - 21:00

Jos osaat lukea, osaat myös soittaa! Bändit starttaavat kevätkauteen to 17.1. toimistolla. Kokoontuminen parittomien viikkojen torstaisin 9.5. saakka. Lihasvoimia ei tarvita, koska perinteisten soittimien rinnalla iPadit toimivat soittimina. Hinta kevätkaudelta 90€. Tervetuloa mukaan uudet ja kokeneemmat soittajat! Kysy tarkemmat treeniajat toimistolta!

Lue lisää »

Heureka-seikkailu

tammikuu 19 @ 12:00 - 16:00
Heureka

Tule yksin tai koko perheen voimin oppimaan uutta! Heurekassa on meneillään useita näyttelyitä kiinnostavista aiheista: aivoista, aurinkokunnasta ja tulevaisuudesta. Liput aikuisille 22€ ja lapsille 15€, avustaja ilmaiseksi. Ilmoittautuminen toimistolle 10.1. mennessä.

Lue lisää »

ALS-läheisten vertaistukitapaaminen

tammikuu 22 @ 18:00 - 20:00

ALS-läheisten vertaistukitapaamisiin ovat tervetulleita ALSia sairastavien henkilöiden omaiset ja ystävät. Illassa keskustellaan aiheista, jotka koskettavat sairastuneen lähipiiriä. Iltojen vetäjänä toimii sh, työnohjaaja Anneli Alanne ja ne järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Lue lisää »

Kun kuulo heikkenee

tammikuu 24 @ 14:00 - 15:30

Missä vaiheessa kuulon tutkimuksiin? Missä tutkimuksia tehdään? Millaisia kuulon apuvälineitä on olemassa ja mistä niitä hankitaan? Aiheesta alustamassa, kuulon apuvälineitä esittelemässä ja kysymyksiin vastaamassa myyntipäällikkö Kari Silvasti ja asiakastoimintojen vastaava Jenni Hakala Kuulotekniikka Oy:stä. Ilmoittaudu toimistolle 21.1. mennessä.

Lue lisää »

Tutkimusmatka uuteen Oodi-kaupunkikirjastoon

tammikuu 29 @ 14:00 - 16:00
Oodi, Töölönlahdenkatu 4
Helsinki,

Oletko jo uteliaana seurannut uuden kirjaston rakentumista? Lienee aiheellista käydä jo alkuvuodesta tutustumassa silloin vasta-auenneeseen Oodiin. Käydään yhdessä kiertelyn lopuksi nauttimassa kirjaston kahvilassa iltapäiväkahvit! Ilmoittauduthan viimeistään 25.1.

Lue lisää »

Kirjoittajapiiri

tammikuu 30 @ 18:00 - 20:00

Kaikille avoin kirjoittajapiiri kokoontuu 30.1., 12.3., 29.4. ja 23.5. Piiriin ovat tervetulleet kaikki runoilijat, bloggaajat ja tietokirjailijat ynnä muut tyylilajista riippumatta. Sillä ei myöskään ole väliä, vaikka vasta haaveilet kirjoittamisharrastuksesta tai olet jo julkais-sut useita kirjoja. Kirjoittajapiirissä keskustelemme kaikesta kirjoittamiseen liittyvästä, mikä osallistujia kiinnostaa. Inspiraatiosta, kirjoitusprosessista ja mahdollisista apuvälineistä. Voimme myös käydä läpi osallistujien tekstejä. ... Read more

Lue lisää »

Rock´n Roll!

tammikuu 31 @ 16:30 - 21:00

Bändit starttaavat kevätkauteen to 17.1. toimistolla. Kokoontuminen parittomien viikkojen torstaisin 9.5. saakka. Lihasvoimia ei tarvita, koska perinteisten soittimien rinnalla iPadit toimivat soittimina. Hinta kevätkaudelta 90€. Tervetuloa mukaan uudet ja kokeneemmat soittajat! Kysy tarkemmat treeniajat toimistolta!

Lue lisää »

helmikuu 2019

ALS-vertaistukitapaaminen

helmikuu 5 @ 18:00 - 20:00

Jaanan ja Sannan vetämissä illoissa pääset keskustelemaan kaikista sairauteen liittyvistä asioista. Kokoontuminen yhdistyksen toimistolla. Ilmoittautduthan toimistolle viimeistään edellisenä arkipäivänä, tervetuloa mukaan! Voit osallistua tapaamiseen myös Skype-yhteyden kautta. Illat järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Lue lisää »

Rock´n Roll!

helmikuu 14 @ 16:30 - 21:00

Bänditoiminnan kevätkausi jatkuu parittomien viikkojen torstaisin 9.5. saakka. Lihasvoimia ei tarvita, koska perinteisten soittimien rinnalla iPadit toimivat soittimina. Hinta kevätkaudelta 90€. Tervetuloa mukaan uudet ja kokeneemmat soittajat! Kysy tarkemmat treeniajat toimistolta!

Lue lisää »

ALS JA ELÄMÄ VERTAISRYHMÄ HYVINKÄÄLLÄ

helmikuu 14 @ 17:30 - 19:30

Yhteistyössä Hyvinkään sairaalan neurologian pkl:n kanssa toteutettavaan ryhmään voivat osallistua hiljattain ALS-diagnoosien saaneet ja heidän läheisensä. Ryhmää ohjaavat Olli Rauhala Suomen Mielenterveysseuran SOS-kriisikeskuksesta ja Kaisu Lähteenmäki. Pyydä lisätietoja ja tarkempi aikataulu toimistolta. Ilmoittautumiset 8.2. mennessä. TORSTAISIN KLO 17.30-19.30 osoite: Sairaalakatu 1 (A-rakennus).

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat