Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

Uudenmaan Lihastauti-yhdistys ry

Tapahtumakalenteri

Vallitsevasta tilanteesta johtuen toteutamme tapahtumat ja ryhmätapaamiset osittain etänä. Otamme mielellämme vastaan toiveitanne etätapaamisia koskien. 

Ellei tapahtuman tiedoissa toisin mainita, voit ilmoittautua tapahtumiin toimistolle:

toimisto@uly.fi

p. 040 833 9430

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa keskustelemaan kirjoittaen ALS ja elämä -ryhmächatissä Tukinetissä!

15/04/2020 @ 15:00 - 16:30

ALS ja elämä -hanke käynnistää huhtikuussa 2020 jatkossa kuukausittain järjestettävät ryhmächatit Tukinet.fi -palvelussa.

Ryhmächatteihin osallistuminen on helppoa (tietokoneella tai älypuhelimella) ja voit liittyä chatiin nimimerkillä anonyymisti. Koska keskustelu tapahtuu kirjoittaen, esimerkiksi puheen tuottamisen haasteet eivät ole este osallistumiselle. Ryhmien ajankohdat ja lisätietoa: Tukinetin ryhmät ALSia sairastaville ja läheisille

Sairastuneille ja läheisille on omat kohtaamisajat. Ensimmäiset chatit järjestetään huhtikuussa seuraavasti:

  • ke 15.4. klo 15-16:30 ALSiin sairastuneet ja
  • to 16.4. klo 17:30 – 19:00 ALSiin sairastuneiden läheiset.

Ryhmissä jaetaan kokemuksia elämästä ALSin kanssa. Ohjaajina toimivat hankkeen työntekijät ja MIELI ry:n kriisityöntekijä. Jatkossa mukaan voidaan pyytää myös asiantuntijoita toiveiden mukaan.

Tukinet on MIELI ry:n ylläpitämä palvelu, joka on tarkoitettu tuen tarjoamiseen ja kokemusten jakamiseen verkossa. Palvelusta löytyy eri järjestöjen tarjoamia virtuaalisia palveluja, kuten ryhmächatejä ja keskusteluryhmiä. Erilaisia teemoja sivustolla on lukuisia liittyen esimerkiksi mielenterveyteen, sairastamiseen, vammaisuuteen, ihmissuhteisiin ja elämän kriiseihin. MIELI ry on ALS ja elämä -hankkeen yhteistyökumppani.

Hankkeen ryhmät löydät helposti Tukinetistä myös kirjoittamalla Teemat sivulle (https://tukinet.net/teemat/) hakusanan ”ALS”

Tiedot

Päivämäärä:
15/04/2020
Aika:
15:00 - 16:30
Skip to content