Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Hyödyllistä tietoa koronavirustilanteessa

Keräämme tälle sivulle hyödyllisiä linkkejä esimerkiksi henkilökohtaiseen apuun, ruoanhankintaan, henkiseen tukeen ja ajanviettotapoihin liittyen. Jos sinulla on jokin hyvä neuvo, jonka haluaisit jakaa muiden kanssa, vinkkaa siitä kommenttiosioon tai laita sähköpostilla viestiä toimisto@uly.fi!

Toimiston työntekijät työskentelevät tällä hetkellä pääosin etänä, mutta meidät tavoittaa normaaliin tapaan sähköpostitse ja puhelimitse. Olemme lisäksi saaneet vahvistusta joukkoomme, kun Sanna Viljakainen aloitti maaliskuussa ALS-hankkeen hanketyöntekijänä ja Kaisun työparina. 

Suunnittelemme parhaillaan etäyhteyden välityksellä pidettäviä vertaistapaamisia. Seuraava Etänä yhdessä -tapaaminen pidetään torstaina 9.4. klo 13. Ilmoittaudu viimeistään kaksi tuntia ennen tapahtuman alkua, ja lähetämme sinulle ohjeet osallistumiseen. Tiedotamme tulevista tapahtumista myös Facebookissa ja Instagramissa, ota seurantaan! Tilaisuuksiin ja tapahtumiin ilmoittautumiset sekä yhteystietojen muutokset: toimisto@uly.fi tai p. 040 8339430, 050 3086886.  

Henkilökohtaisen avun ohjeita

Päivittäistavaroiden hankinta

Apteekit

Vapaaehtoisen ja kunnallisen avun palveluita

Tukea jaksamiseen

Liikunta

Vapaa-aika