Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

Uudenmaan Lihastauti-yhdistys ry

Hyödyllistä tietoa koronavirustilanteessa

Alta löydät hyödyllisiä linkkejä esimerkiksi henkilökohtaiseen apuun, ruoanhankintaan, henkiseen tukeen ja ajanviettotapoihin liittyen. Jos sinulla on neuvo, jonka haluaisit jakaa, laita sähköpostilla viestiä toimisto@uly.fi

Järjestämme toimintamme vallitsevasta tilanteesta johtuen osittain etänä. Tulevat tapahtumamme löydät tapahtumakalenterista ja uusimmasta jäsentiedotteesta. Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!

Päivittäistavarakauppojen verkkokaupat

Vinkki! Tee tilaus verkkokaupassa hyvissä ajoin ja varaa haluamasi toimitusaika. Voit muokata ostoskoriasi veloituksetta vielä toimitusta edeltävänä päivänä. Kannattaa antaa lupa korvaavien tuotteiden valintaan ja kirjoittaa lisätietoihin, jos on erityistoiveita.
 

Ruokakauppatilaukset taksilla kotiin

Valmiit ruoka-annokset kotiovelle pääkaupunkiseudulla

Ruokatarvikkeita ym. verkkopalveluja

Kukkalähetyksiä voi tilata suoraan kotiovelle, tässä muutama vaihtoehto:

Ulkokasveja, viherkasveja yms. voi tilata esimerkiksi Plantagenista ja Viherkasvit.net– sivuilta.

Helsingin kaupunki antaa digitukea etänä. Tukea saa tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen käytössä sekä sähköisen asioinnin, verkkopalveluiden ja yleisimpien sovellusten käyttöön liittyvissä ongelmissa.

Sosiaalisen median kautta on helppoa seurata ystävien ja tuttavien elämää sekä omia mielenkiinnon kohteita ja ajankohtaisia asioita. Uudenmaan Lihastautiyhdistystä voi myös seurata Facebookissa ja Instagramissa, päivitämme somekanaviamme lähes päivittäin. Näiden linkkien kautta pääset suoraan rekisteröitymään tunnetuimpiin some-kanaviin:
 
Perinteisten puheluiden ja viestienvaihdon lisäksi yhteyttä voi pitää eri etäyhteyssovellusten kautta. Yleisimpiä sovelluksia videopuheluiden ja -kokoontumisten järjestämiseen ovat Micrsoft Teams, SkypeZoom, Google Hangouts ja WhatsApp (puhelimelle). Etäyhteyden käyttämistä ei kannata pelätä. Se on melko yksinkertaista ja siihen on paljon hyviä ohjeita. Mekin autamme tarvittaessa!

Helmet-kirjastoissa otetaan käyttöön joustoasiakkuus. Se helpottaa kirjastoasiointia silloin, kun ei pääse käymään kirjastossa. Lisätietoa

Suoratoistopalveluiden kautta pystyy katsomaan ohjelmia ja elokuvia itselle sopivaan aikaan. Suoratoistopalveluita voi käyttää esim. äly-televisiolla, puhelimella tai tietokoneella. Myös äänikirjat ovat hyvää ajanvietettä. 

Maksullisia suoratoistopalveluja
 E-kirjasto on sivusto yleisten kirjastojen e-ainestoihin.

Muita äänikirjasovelluksia

  • Arjen iloja- kuvat. Pyysimme yhdistyksemme jäseniä ja työntekijöitä lähettämään kuvia tai lyhyitä videopätkiä asioista, mitkä tuovat iloa heidän arkeensa. Toivottavasti näiden katselu piristää sinunkin päivääsi! Kuvia ja videoita voi lähettää sähköpostitse toimisto@uly.fi tai puhelimella järjestöavustajalle 050 387 6098.
Skip to content