Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

Uudenmaan Lihastauti-yhdistys ry

Tapahtumakalenteri

Teatre-museu Dalí -virtuaalikierros

to 15.4.

13:00 -

14:00

Tutustutaan virtuaalisesti Salvador Dalín Figueresiin, Kataloniaan suunnittelemaan surrealistiseen teatterimuseoon, joka oli taiteilijan viimeinen päätyö. Ilmoittaudu mukaan toimisto@uly.fi viimeistään kaksi tuntia ennen tilaisuutta.

Lihastautipäivät 2021

la 17.4.

10:30 -

18:00

Tänä vuonna matka ei ole este osallistua Lihastautipäiville! Päivän avaa kaikille yhteinen osio, jonka jälkeen ohjelmatarjonnasta voi valita itseään kiinnostavat vaihtoehdot. Päivässä on teemoja paitsi diagnooseittain ja ikäryhmittäin myös asiaa lihastautien diagnostiikasta, hengitystuen merkityksestä elämänlaatuun sekä läheisten roolista lihastautia sairastavan arjessa. Ulyn ALS ja elämä -hanke esittelee hankkeessa nousseita kokemuksia ja kehitettyjä vertaistuen malleja. Tarkemman ohjelman löydät Porras-lehdestä nro 1/2021 tai ilmoittautumislinkistä. Lisätietoja tapahtumasta lihastautiliitto@lihastautiliitto.fi. Lihastautipäiville ilmoittautuminen 7.4. mennessä tästä.

Etänä yhdessä

ti 20.4.

13:00 -

14:00

Korona-ajan on toiminut hyvän mielen ryhmä, jossa osallistujat ja keskustelun aiheet ovat vaihdelleet fiiliksen mukaan. Tämä on korona-ajan turvallinen tapa tulla tutustumaan uusiin ihmisiin tai tervehtimään vanhoja tuttuja! Ilmoittaudu mukaan toimisto@uly.fi viimeistään kaksi tuntia ennen tilaisuutta.

Chat ALSia sairastaville ja heidän läheisilleen

ke 28.4.

15:00 -

16:00

ALS ja elämä -hanke järjestää ryhmächatteja ALSiin sairastuneille ja heidän läheisilleen Tukinet -palvelussa. Keskustelu käydään anonyymisti ja kokonaan kirjoittaen, joten esimerkiksi puheentuottamisen haasteet eivät ole este osallistumiselle. Osallistua voi helposti joko tietokoneella tai älypuhelimella. Ohjaajina toimivat yhdistyksen työntekijät. Chattiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, linkki chattiin on auki Tukinetin sivuilla chatin aukioloaikana.

Liity mukaan tästä: https://tukinet.net/ryhmachatit/chat-alsia-sairastaville-10/

Lisätietoa ja ohjeita osallistumiseen saat meiltä:

Kaisu Lähteenmäki, hankevastaava

Puh. 050 4142 209, kaisu.lahteenmaki@uly.fi

ja

Mari Gauffin, hanketyöntekijä

Puh. 050 308 6886, mari.gauffin@uly.fi

Skip to content