Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

Uudenmaan Lihastauti-yhdistys ry

Tapahtumakalenteri

Vallitsevasta tilanteesta johtuen toteutamme tapahtumat ja ryhmätapaamiset osittain etänä. Otamme mielellämme vastaan toiveitanne etätapaamisia koskien. 

Ellei tapahtuman tiedoissa toisin mainita, voit ilmoittautua tapahtumiin toimistolle:

toimisto@uly.fi

p. 040 833 9430

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hallituksen sääntömääräinen kevät- ja syyskokous

23/09/2020 @ 17:00 - 19:00

Ulyn toimistolla, os. Väinö Auerin katu 10. Kokoukseen voi osallistua myös Teams-etäyhteydellä.

Maaliskuun kevätkokous jouduttiin peruuttamaan koronaepidemian vuoksi. Suomen hallitus teki lakiuudistuksen, jonka perusteella sääntömääräiset kokoukset voidaan poikkeusolojen vuoksi myöhentää pidettäväksi 30.9. saakka. Ulyn hallitus teki tämän lisäksi päätöksen, että kevät- ja syyskokous yhdistetään ja niihin voi halutessaan osallistua myös etäyhteydellä.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset syys- ja kevätkokousasiat ja valitaan hallituksen jäsenet seuraavalle toimintavuodelle. Mikäli olet kiinnostunut yhdistyksen hallituksen jäsenyydestä, ilmoitathan siitä etukäteen. Tilinpäätösasiakirjat ovat pyynnöstä saatavilla toimistolta etukäteen.

Ilmoita osallistumisestasi ja mahdollisesta hallituksen jäsenehdokkuudestasi toimistolle 22.9. mennessä. Kerro ilmoittautuessasi, tuletko toimistolle vai osallistutko etänä. Etäosallistujille lähetämme Teams-liittymislinkin sähköpostiin. Tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
23/09/2020
Aika:
17:00 - 19:00
Skip to content