Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry

Nylands Muskelhandikappförening rf

Uudenmaan Lihastauti-yhdistys ry

Tue toimintaamme

Yksittäiset lahjoitukset ovat merkittävässä osassa yhdistyksemme toiminnassa. Toteutamme lahjoitusvarojen turvin mm. ALS-ensitietopäiviä, iPad-bänditoimintaa sekä mahdollistamme avustajien maksuttoman osallistumisen järjestämissämme tilaisuuksissa. Yhdistyksen toimistolla on myynnissä aktiivisten vapaaehtoistoimijoidemme tekemiä käsitöitä sekä muita tuotteita. Jos sinulla on idea myyntituotteeksi, ota ihmeessä yhteyttä!

Yhdistyksen toimistolla on myynnissä paljon erilaisia käsitöitä ja muita tuotteita. Kaikki tuotto menee yhdistyksen toiminnan hyväksi.

Tällä sivulla on vain pieni osa myytävistä tuotteista. Voit tilata näitä laittamalla sähköpostia osoitteeseen toimisto@uly.fi ja ne voi hakea yhdistyksen toimistolta. Tuotteita voidaan toimittaa myös postitse, jolloin hintaan lisätään postikulut.

Myynnissä nyt:

 

Uudenmaan Lihastautiyhdistyksen Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2019/119 on voimassa 1.6.2019 – 31.5.2020 Uudenmaan maakunnan alueella. Kerätyt varat käytetään yhdistyksen vertaistuki-, perheleiri- ja bänditoiminnan tukemiseen. Varoja voidaan käyttää opettajien, luennoitsijoiden ja ryhmänohjaajien palkkioihin, avustajien osallistumis-, majoitus- ja ruokailukuluihin sekä invakuljetuksista aiheutuviin kuluihin. Lisäksi varoja käytetään uimavalvojan ja avustajien kustannuksiin yhdistyksen uintivuorolla sekä sähköpyörätuolisalibandyn ja -jalkapallon valmentajien palkkioihin ja avustajien kustannuksiin valmennusmatkoilla.

Skip to content